A következő esemény, ami ide vezetett, szerintem a BKV és a hasonló cégek ügyei voltak. Visszafoglalkoztatás, csúszópénzek, NOKIA-doboz, stb. Hosszan lehetne sorolni, de csak időpocsékolás lenne, és egy csomó minden ki is maradna.

Amilyen pánikszerűen menekültek az előző esetben, itt mintha minden a legnagyobb rendben lett volna, csak ült mindenki a maga babérjain. Szinte semmi reakció balról, csak a jobboldal golyózápora, és tehetetlen balos vezérkar.

Ha már ilyen ügyek megtörténhettek - hisz nem az a baj, hogy napvilágra kerültek, hanem hogy meg is történtek -, akkor az egyetlen, és normális út az lett volna, hogy azonnal elindítani egy belső vizsgálatot, és még a hivatalos eljárás előtt kiszűrni és kidobni maguk közül a korruptakat, élősködőket.

Ezzel kivívhattak volna némi szimpátiát, ha nem is a jobboldal, de a választók szemében.

Ellenben mi történt? Csak hümmögés, bambulás. Semmi nyilatkozat, hogy "Azonnal kizárjuk sorainkból a nem odavalókat", vagy bármi, ami erre utalt volna. Így sikerült a jobboldal malmára hajtaniuk a vizet, és eltűrték, hogy a teljes baloldal úgy lett beállítva, mint korrupt emberek gyülekezete.

FIDESZ - MSZP 2-0

A bejegyzés trackback címe:

https://crocuta.blog.hu/api/trackback/id/tr652103203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása